Εφαρμογές Επικοινωνίας

Σας παρουσιάζουμε το PanaPro μια πλήρη σουίτα εφαρμογών, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφωνικού σας κέντρου Panasonic

PanaPRO Analyzer

Αυξήστε την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας, με αυτό το πανίσχυρο εργαλείο ανάλυσης και αναφορών.

Το PanaPro Analyzer, έχει τη δυνατότητα ανάλυσης όλων των κλήσεων εισερχόμενων & εξερχόμενων από και προς τις εξωτερικές ή τις εσωτερικές γραμμές σας.

Δημιουργήστε με ευκολία Reports σχετικά με την κίνηση των γραμμών σας, ανά γραμμή, ανά θέση εργασίας ή ανά χρήστη.

PanaRec

Η εφαρμογή PanaRec σας επιτρέπει να έχετε πλήρεις αναφορές σχετικά με τις ηχογραφημένες κλήσεις, εισερχόμενες είτε εισερχόμενες.

PanaPRO CTI/CC

Η εφαρμογή PanaPro CTI έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διευκολύνει την εργασία όσων δέχονται ή πραγματοποιούν πολλές κλήσεις.

Είναι μια ιδανική εφαρμογή για τμήματα Call Center διότι επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει στην οθόνη του υπολογιστή του τα στοιχεία του συνομιλητή του την ώρα της κλήσης, καθώς και να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες όπως το ιστορικό κλήσεων αλλά και το status των εσωτερικών γραμμών της επιχείρησης σας.

Τα στοιχεία των πελατών σας καταγράφονται σε μια ενιαία βάση δεδομένων και οι χρήστες του PanaPro CTI έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν σημειώσεις και να συμπληρώσουν επιπλέον στοιχεία.

PanaHotel

Η εφαρμογή PanaHotel σας δίνει την δυνατότητα να διασυνδέσετε το τηλεφωνικό σας κέντρο Panasonic με το λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Υποστηρίζονται οι υπηρεσίες:

PanaPRO CC

Το PanaPro CC είναι μια εφαρμογή αποκλειστικά σχεδιασμένη για μικρά ή μεσαία Call Centers. Σας δίνει την δυνατότητα να εισάγετε τα στοιχεία των επαφών που θέλετε να καλέσετε ή να δημιουργήσετε επαφές με τα στοιχεία των πελατών οι οποίοι σας καλούν.

Ορισμένες από τις πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες:

Συνδυάζεται με τις εφαρμογές PanaPro Console CC, Wallboard CC & PanaRec

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την σουίτα εφαρμογών PanaPro:

Κλείσε τώρα ένα ραντεβού για μια δωρεάν επίδειξη των εφαρμογών Panapro στον χώρο σου ή άφησε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σου ώστε να σε καλέσουμε εμείς για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά