Η συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία
ΕΟΝ ήρθε στη WIND!

10€
/ μήνα

EON

Κανάλια

75 (49 HD)

Τίτλοι on Demand

3.000+

23€
/ μήνα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 7 ΚΑΝΑΛΙΑ NOVA SPORT

EON +

Κανάλια

82 (49 HD)

Τίτλοι on Demand

3.000+

Ανακάλυψε το EON Smartbox

Το ΕΟΝ Smart Box μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε Smart TV. Παρακολούθησε χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και επικούς αθλητικούς αγώνες. Με το εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο, μπορείς εύκολα να βρεις αυτό που ψάχνεις χρησιμοποιώντας απλά τις φωνητικές εντολές.

Quad Core CPU

2GB DDR3 RAM

8GB FLASH

USB Media Center

Voice Search

Cast

Bluetooth

4K HDR

Google
play

Google music

Google
games

Youtube

EON Smart Remote

Το βραβευμένο πληκτρολόγιο της EON.

Φωτιζόμενα πλήκτρα

Φωνητική Αναζήτηση

Bluetooth

Έλεγχος τηλεόρασης

Έλεγχος χαμηλής ισχύος

Αυτόματη λήψη ενημερώσεων

Ανακάλυψε τις δυνατότητες της EON

Catch up 7 ημερών

Κάθε τηλεόραση μετατρέπετα
σε Smart TV

Επίλεξε ανάμεσα σε 3000 τίτλους
On Demand

Ειδικό περιβάλλον θέασης για παιδιά EON Kids

Διακοπή και συνέχιση θέασης σε οποιαδήποτε συσκευή

Δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ

EON SPORTS MODE

Η EON προσφέρει στους λάτρεις των Sports την μοναδική υπηρεσία EON Sports Mode.

Παρακολούθησε το περιεχόμενο
της EON σε όλες τις συσκευές

Δήλωσε έως 5 συσκευές και μπορείς να παρακολουθείς οποιοδήποτε πρόγραμμα θέλεις σε 3 συσκευές ταυτόχρονα! Οποιαδήποτε στιγμή, Οπουδήποτε και σε Οποιαδήποτε συσκευή.

Ανακάλυψε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο

Συναρπαστικό live και on demand περιεχόμενο για όλους, ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή.

Απόκτησε την συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία ΕΟΝ!

→ Στην εμπορική ονομασία του προγράμματος της βασικής υπηρεσίας, η ταχύτητα καθόδου δεδομένων στο διαδίκτυο (internet download speed) αφορά στην ονομαστική ταχύτητα, η οποία προκύπτει από τις τεχνικές προδιαγραφές της τεχνολογίας σύνδεσης και αντιπροσωπεύει τη μέγιστη θεωρητική ταχύτητα που μπορεί να επιτευχθεί με βάση την τεχνολογία σύνδεσης.

→ Η διαφημιζόμενη ταχύτητα προκύπτει από την πραγματική ταχύτητα πάνω από την οποία βρίσκεται το 50% όλων των συνδρομητών WIND (διάμεση ταχύτητα), που λαμβάνουν υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο αντίστοιχου ονομαστικού προφίλ ταχύτητας.Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.wind.gr/gr/netneutrality/.

→ Η τιμή ισχύει μόνο για νέες ενεργοποιήσεις σταθερής με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου. Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και φόρο Σταθερής Τηλεφωνίας 5%.

→ Τα τέλη ενεργοποίησης για νέους πελάτες σταθερής είναι δωρεάν για ενεργό και ανενεργό βρόχο.

→ Οι παρεχόμενες ψηφιακές ευκολίες αναλυτικά.

→ Οι δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις αφορούν προορισμούς που ξεκινούν από 2 (π.χ. 210 7654321, 2310 654321 κλπ).

→ Εγγυόμαστε ότι η ταχύτητα της σταθερής σύνδεσής θα κυμαίνεται εντός του εύρους των ρεαλιστικά αναμενόμενων ταχυτήτων, που περιέχονται στο σχετικό Πίνακα του συμβολαίου, ο οποίος περιλαμβάνεται επίσης στο MyWIND. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.wind.gr/gr/netneutrality/.

→ Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε τη μέγιστη ταχύτητα στη γραμμή του συνδρομητή. Ωστόσο, η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως μεταξύ άλλων τη χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, την απόσταση του σπιτιού από την καμπίνα ή το αστικό κέντρο, που συνδέεται η γραμμή, την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού, τον τερματικό εξοπλισμό (modem/router του πελάτη). Για τον έλεγχο της εσωτερικής καλωδίωσης του κτηρίου, συνιστάται επίσκεψη από ηλεκτρολόγο για τη διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων, που εμποδίζουν την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ταχύτητας.

Επίσημος συνεργάτης από το 1994

Είμαστε μια από τις πλέον καθιερωμένες εταιρίες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Έχοντας πάνω από 45 χρόνια τεχνογνωσίας στον χώρο, από το έτος ίδρυσης μας, το 1975, είμαστε αφοσιωμένοι στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και λύσεις για κάθε επιχείρηση, επαγγελματία και ιδιώτη.

Συμπλήρωσε τον αριθμό σου για να σε καλέσουμε!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Έχουμε παραλάβει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο santel.gr και την Wind. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.

Έλεγξε την διαθεσιμότητα

Συμπλήρωσε την φόρμα διαθεσιμότητας δικτύου και θα σου απαντήσουμε ποιες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στην περιοχή σου!

Τα στοιχεία που υποβάλετε στην φόρμα θα επεξεργαστούν από το Santel.gr μόνο για τους σκοπούς που τα υποβάλετε και θα διατηρηθούν σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό πλαίσιο.