ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ >

Συντονίζουμε τις γραμμές σας από το 1975

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια από τις πλέον καθιερωμένες εταιρίες στον κλάδο των τηλεπικοινωνίων στην Ελλάδα. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια τεχνογνωσίας στον χώρο, από το έτος ίδρυσης μας, το 1975, είμαστε αφοσιωμένοι στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και λύσεις για κάθε επιχείρηση, επαγγελματία και ιδιώτη.

Είμαστε επίσημοι εμπορικοί συνεργάτες της Ericsson – LG, της Nova και της Panasonic.

Η είσοδος της SANTEL στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας έγινε το 1994 ξεκινώντας συνεργασία με την TELESTET. Η πορεία της εταιρίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας αποδεικνύεται απολύτως επιτυχημένη όπου από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα είναι μόνιμα ανοδική. Πλέον αποτελούμε έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της NOVA (MASTER Dealer).

Από το 1996, είμαστε αποκλειστικός συνεργάτης της Intertech Α.Ε., επίσημης αντιπροσωπείας της Panasonic στην Ελλάδα, στα είδη τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμών γραφείου. Οι χιλιάδες υλοποιήσεις έργων σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, η βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και η άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση, έχουν αναδείξει τη SANTEL σε έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς αντιπροσώπους της Panasonic σε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό πανελλαδικά.

Μας αρΕσει να μαθαΙνουμε

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας συνεχώς ώστε να είναι ικανό να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς

Αποστολη

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, μια άριστη εμπειρία χρήσης των συστημάτων και προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Μπορούμε να συνεισφέρουμε ώστε οι επιχειρήσεις και ιδιώτες, να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν στο μέγιστo τις νέες τεχνολογίες στις τηλεπικοινωνίες, για να μπορέσουν να αναπτυχθούν έχοντας την τεχνολογία ως σύμμαχο και συνοδοιπόρο στα βήματα εξέλιξης τους

Αξιες

Οι άνθρωποι πρώτα

Ο άνθρωπος είναι για εμάς το επίκεντρο, είτε απευθύνεται σε εμάς με την ιδιότητα του πελάτη, είτε αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Ομαδικότητα

Εστιάζουμε στην προσωπική βελτίωση του κάθε μέλους ξεχωριστά με σκοπό την καλύτερη συνεργασία στα πλαίσια της ομάδας.

Ευελιξία

(Παρ)Ακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς και προσαρμοζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά σε όλες τις νέες προκλήσεις.

Ακεραιότητα

Επιλέγουμε πάντα την ειλικρίνεια και την ευσυνειδησία με κάθε τίμημα.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας οι οποίες βασίζονται στην εντιμότητα και το αμοιβαίο όφελος