ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ NOVA >

Εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων

Σας ακούμε

Οι τεχνικοί μας σύμβουλοι καταγράφουν τις ανάγκες επικοινωνίας που έχει η επιχείρηση σας, μελετούν τον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού σας και αξιολογούν τις πιθανές βέλτιστες λύσεις.

Σχεδιάζουμε

Σχεδιάζουμε την λύση επικοινωνίας η οποία ταιριάζει ειδικά στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Επιλέγουμε το κατάλληλο τηλεφωνικό κέντρο, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις εφαρμογές επικοινωνίας λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σας.

Υλοποιούμε

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό του τηλεφωνικού σας κέντρου. Η διαδικασία της εγκατάστασης γίνεται άμεσα και χωρίς να διακόψετε τις καθημερινές σας εργασίες.
Ρυθμίζουμε τις εφαρμογές επικοινωνίας και τις συσκευές ώστε να παρέχουν την βέλτιστη λειτουργικότητα.
Πραγματοποιούμε έλεγχο καλής λειτουργίας ώστε να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει.

Εκπαιδεύουμε

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του νέου σας τηλεφωνικού κέντρου, εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους της επιχείρησης σας στις λειτουργίες των νέων συστημάτων και συσκευών. Στόχος μας είναι η επιχείρηση σας να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις νέες τεχνολογίες ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να μειώσετε τα λειτουργικά σας κόστη.

Υποστήριξη

Η εξειδικευμένη και πιστοποιημένη τεχνική ομάδα της SANTEL είναι άμεσα διαθέσιμη για να σας υποστηρίξει σε οποιοδήποτε αίτημα σας σχετικά με το νέο σας τηλεφωνικό κέντρο. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας ή απομακρυσμένα.

 

Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες μας.

Επικοινώνησε με έναν Εξειδικευμένο Σύμβουλο Πωλήσεων.

Βρες απαντήσεις αποκλειστικά για την υπηρεσία που θέλεις